Nejnovější recenze ze sekce Pneumatiky na motorku
- Vysoký rychlostní index
- Velmi malá hloubka vzorku
Pneu jsem vrátil do eshopu ze dvou důvodů. Jednak kvůli překvapivě malé hloubce vzorku (?), ale i vzhledem k značnému podezření, že byla pneumatika někde v obchodním řetězci poměrně neumětelsky omlazena o tři roky (z 1 na 4). Zdůrazňuji, že na to nemám žádný důkaz, ale poslední (to nejdůležitější) číslo DOT bylo zobrazeno trochu křivě a provedením neodpovídalo třem předchozím. Plocha pod číslem byla navíc lesklejší, než pod těmi ostatními. Doporučuji všem si zejména u pneu na moto DOT pečlivě kontrolovat.
Zatím nezkoušeno, myslel jsem, že směs bude na omak měkčí. Vzorek je super.
Kenda 4.80/4.00-8 71M 6PR K371
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v PNEUKOMPLET.cz
Spokojenost
- Kvalitní
Výborná sportovní pneumatika
- není stará
dobrý záběr ve sněhu , bahně , dobrý nájezd km za dobrou cenu .
dobrý záběr ve sněhu , bahnu , dobrý nájezd km za dobrou cenu .
- kvalita
- kvalitní guma na traverzky
- Dobré jízdní vlastnosti. Nájezd.
Rychlost...
Produkt plně vyhovuje mým potřebám a je podle mého názoru (i prozatímní krátké zkušenosti s ním) i vhodnou variantou pro použití pro lehká endura či scramblery, při jejich obvyklém použití na silnici a občas i mimo ni, v lehkém nenáročném terénu či na polních cestách. Kvalita roduktu se jeví standardní, srovnatelná s podobnými výrobky a je prodáván za rozumnou cenu.
Výborná pneu na Jawu 50.
- Excelentní trakce na suchém i mokrém (kameny, kořeny)
- Samozřejmě krátká výdrž vzhledem k měkkosti pneu
Špičková pneu na hard enduro.
- Dobrý poměr cena/výkon
MICHELIN CITY GRIP 2 mám na předku rok a slouží dobře, tato nebude jiná.
- Extra Soft - nejlepší pneu
- Extra Soft - sice nejlepší, ale taky nejdražší.
Nejlepší pneu, kterou jsem jezdil.
Zkoušel jsem ji jiné kousky - Mitas EF 07, Michelin Medium... I přes výpadek kvality u Six Days gum jsem se k nim vrátil a jsem spokojený.
Nejlepší je na mé ježdění Extra Soft varianta, ale bohužel je i nejdražší. Kdyby byla o cca. 1000 Kč levnější, nebylo by nad čím přemýšlet.
Z mých zkušeností je na teplejší počasí vhodná Super Soft, ale když je chladněji, tak Extra Soft.
Samozřejmě Extra Soft je TOP kdykoliv :-) Jenom prostě tolik nevydrží. Zato excelentně funguje.
- Asi nejlepší guma na skútr v poměru cena/výkon
- Povedený dezén pro jízdu na kluzkém povrchu
- Dobré jízdní vlastnosti v zimě
- Dlouhá životnost
- Guma asi nemá úplně nejlepší výkon na výkonných strojích
Na tomto skútru ji budu zkoušet poprvé. Skůtr je těžší, ale také výkonější než předešlý. Při srovnání na silném Beverly 500 měla guma horší adhezi, ale o polovinu delší životnost než Dunlop Scootsmart.
Pro mně, kvalitní skladba vzorku...
Vzorek a kvalita dobrá.