Nejnovější recenze ze sekce Pneumatiky na motorku
- jednoduchost vyberu
- Musel jsem sehnat stejnou značku pneu jako byla ta druhá pneu na motocykl. Podařilo se a už je namontována a funguje bez problémů.
- Nevýhoda - loňský rok výroby pneumatiky.
Podle povinného pole nelze hodnotit produkt, který jsem kupoval prvně a nenajel na té gumě ani metr. Ale Japoncům věřím. Budu ji teprve testovat na delší trase a pak můžu porovnat s konkurencí. Zatím jen konstatuji, že je to pro mne potřebná radiálka s pěkným vzorkem za přijatelnou cenu.
Jedině Mitas na MX
Mitas gumy MX - nic jiného nejezdím.
Dunlop GP Racer D212 M 190/55 R17
Přidáno: 3. května 2024
(naposledy upraveno 29. května 2024)
Zakoupeno v megamax24.cz
TOP
Jezdím na těchto gumach už třetí sezónu a zatím mě nezklamaly. Držely dobře i v dešti.
Jízdní vlastnosti za sucha výborné, za mokra jsem moc nezkoušel :) Jeden z nej* poměrů cena/výkon.
- kvalita
- poměr výkon cena
je to ok.
- měkká guma, dobře drží i za deště
- je vhodná i na těžké motorky
- protože je měkká, vydrží méně kilometrů
Koupil jsem už opakovaně, protože v ní mám jistotu i za mokra, v dešti. Je vhodná i na těžké motorky HD, Triumph Rocket, GV. Protože je měkká vydrží méně km, ale to je cena za to, že podrží i v dešti a to je pro mne rozhodující.
Používám tento typ pneumatik pro motocykl veterán pro jejich klasický vzhled a současně velmi dobré jízdní vlastnosti nejen na suchu, ale i za deště. A pro mne je zde dobrý i poměr "cena/výkon".
- Oproti konkurenci rozumná cena
- Namontování na dělený disk (na přívěs) bez problémů
- produkt plně vyhovuje a splnil očekávání
produkt plně vyhovuje a splnil očekávání
- Vyšší cena
- lepí
- ubývá
Jezdím ji furt = nej poměr, cena - výkon.
- Super pneumatiky
- Přední užší pneumatika byla dražší než ta zadní
- Drží
- stará dobrá S-03 (dříve Barum)
- cena kvalita dostupnost